Pokličite zdaj!

Tako enostavno je sesanje s centralnim sesalnim sistemom!

Povpraševanje!

* *
*
** *.
** *Polja, označena z zvezdico (*) so obvezna.


Novice

Izvlečna sesalna cev - sistem Hide.a.hose | 12.02.2013

Želite kar največjo uporabnost pri sesanju v vašem domu? Vas moti prenašanje sesalne cevi in iskanje vtičnic v steni? Potem je odgovor na dlani: izberite sistem izvlečne sesalne cevi (Hide.a.hose) v dolžini od 9 do 15 metrov, ki jo po končani uporabi sesalec dobesedno posesa vase (v instalacijo). Ne verjamete? Poiščite več informacij na naši spletni strani.

Novi modeli sesalcev Cyclovac | 21.12.2012

Z januarjem 2013 so na voljo prenovljeni in izboljšani modeli centralnih sesalcev Cyclovac. Nekoliko se je spremenilo tudi označevanje modelov, še vedno pa so na voljo 4 serije glede na vrsto filracije (E, DL, H in HX). Preverite tehnične specifikacije (močnejši motorji) in zahtevajte ponudbo!

Nova sesalna cev - WallyFlex | 20.07.2011

WallyFlex pomeni nov korak k še večji uporabnosti centralnega sesalnega sistema. Enostavna montaža in priklop na obstoječ centralni sesalni sistem (podometno vtičnico), uporaba v zgolj eni sekundi v vaši kuhinji, kopalnici, pralnici, garderobi ali garaži. Hitro in učinkovito.

WallyFlex sesalna cev je revolucionaren produkt leta 2011 (VDTA - Vacuum Dealers Trade Association), ki vam bo spremenil pogled na sesanje. Dobavljivo od septembra 2011 dalje.

Nova serija sesalnih vtičnic DECO METAL | 23.11.2009

Z največjim veseljem obveščamo vse svoje kupce, da bomo z januarjem 2010 slovenski trg presenetili z edinstveno serijo končnih stenskih vtičnic DECO METAL. Gre za posebno serijo sicer plastičnih vtičnic, ki pa so prevlečene s kovinskim slojem barve (angl. electroplated plastic) in zato dajejo izgled kovinskega sijaja. Sesalne vtičnice bodo dobavljive v 4 različnih barvah (inox, krom, antični baker, polirana medenina) po izredno konkurenčni ceni 30 EUR/kos.

Zagon spletne strani cyclovac.si | 20.11.2009

V letu 2009 odpiramo novo poglavje v razvoju našega podjetja, saj smo postali zastopnik renomiranega kanadskega proizvajalca CycloVac s preko 45 letno tradicijo na področju centralnih sesalnih sistemov. Slovenskim kupcem tako ponujamo kakovostne centralne sesalce s 5 letno garancijo, preko 20 letno življenjsko dobo in kar je najpomembnejše: velik korak naprej k bolj zdravemu bivalnemu okolju.