CycloVac


45 let izkušenj


Cyclo Vac, svetovni vodja na področju inovacij in zmogljivosti, oblikuje, proizvaja in trži široko paleto visokokakovostnih centralnih sesalnikov, z namenom, da zadovolji potrebe ozaveščenih strank.

Strokovna in vizionarska ekipa Cyclo Vac si prizadeva zagotoviti inovativne izdelke in izjemno kakovostne storitve za stranke. Z več kot 45 leti izkušenj s proizvodnjo centralnih sesalnikov je naše podjetje postavilo standarde učinkovitosti v industriji. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je razvila široko paleto visoko kakovostnih in inovativnih izdelkov. Ker sta izjemna storitev za stranke in medsebojno spoštovanje osnovna elementa zdravega profesionalnega vzdušja in tako tudi uspeha kateregakoli podjetja, je naša ekipa vedno pozorna na potrebe in želje naših strank. Člani ekipe Cyclo Vac, priznani strokovnjaki na več področjih, skupaj ponujajo izdelke vrhunske kakovosti z izjemno zmogljivostjo. Ponosni smo, da ponujamo izdelke in storitve, ki nenehno presegajo pričakovanja.


Zgodovina


Les Industries Trovac Ltée (ITL) je leta 1960 ustanovil Jacques Bruneau, prekaljeni strokovnjak na področju centralnih sesalnikov, ki je verjel, da lahko ponudi boljši centralni sesalnik od tistih, ki so bili takrat na voljo na trgu.
Leta 1976 je bila lansirana znamka Cyclo Vac, ki je s svojo bordo barvo, visoko zmogljivostjo in izjemno nizko stopnjo hrupa naredila velik vtis. Revolucionarna zasnova, impresivne zmogljivosti in nesporna zanesljivost centralnih vakuumskih agregatov Cyclo Vac so prevzeli trg. En uspešen začetek je sledil drugemu. Z leti so izdelki ITL postali sinonim za najvišje standarde kakovosti in zanesljivosti, kar se še vedno odraža v vsakem današnjem modelu.
Cyclo Vac je odprl svoj prvi distribucijski center v Britanski Kolumbiji v Kanadi leta 1989. Leta 1990 je sledilo odprtje pisarn in distribucijskega centra v mestu Treffieux v Franciji.
Leta 1997, ko je podjetje precej hitro raslo, so v Blainvilleu v Quebecu zgradili večje objekte. Da bi zagotovili vedno večje povpraševanje po izdelkih Cyclo Vac, ki se zdaj dobavljajo po vsem svetu, sta bila razširjena sedež podjetja in proizvodni kompleks. Tudi naše povezane pisarne in skladišča v Franciji so se pred kratkim močno razširile.

Danes je ITL še vedno družinsko podjetje, katerega uspeh temelji na inovacijah, kakovostnih izdelkih in izjemnih storitvah. Zaradi te formule uspeha smo postali vodilni proizvajalec centralnih vakuumskih agregatov v Kanadi in vzhajajoča zvezda na mednarodnem trgu.